Produkter

Stäng ×

Returer

Variabel Garanti

På varje produkt på webbplatsen kommer det att stå hur många års garanti som följer med produkten. Alla tillverkare erbjuder inte samma antal års garanti. Därför har vi angett på varje produkt hur många års garanti som gäller för den produkten. Du kommer att upptäcka att alla samma tillverkare kommer att ha samma års garanti. Den ställs inte in produkt för produkt, utan den ställs in beroende på tillverkare. Därför kommer alla produkter från samma tillverkare att ha samma garantilängd.

14 Dagars Returrätt

Om du vill returnera produkten måste du kontakta oss via e-post med ditt ordernummer, produkten som är defekt, vad felet är och även hur felet uppstod. Om du har några medföljande bilder på felet som kommer att påskynda processen kan du bifoga dessa. Du kommer då att få ett e-postmeddelande med returinformationen tillsammans med returnummer. Observera att alla returer är kundens ansvar och du måste se till att de returneras på ett skyddat och säkert sätt.

2-5 års garanti

Efter 14-dagarsperioden kommer reparationsgarantin att börja gälla. Garantin kan gälla från 2 år på vissa produkter och upp till 5 år på andra. Varje tillverkare/märke har satt garantilängder som anges på var och en av produkterna på vår webbplats. Beroende på vilken tillverkare du har köpt av har du från 2 år till maximalt 5 år på dig för reparation av produkten. Skulle produkten bedömas som oekonomisk att reparera (reparationen kostar mer än varan kan köpas för) får du en ersättningsprodukt. För att använda denna garanti måste du först registrera produkten hos oss så att vi har ett register för juridiska ändamål. All information kommer att skickas till dig via e-post. Om du behöver en reparation kan du kontakta oss via mail till info@webtronic.se med felet hos produkten tillsammans med eventuella bilder på felet du kan ha. Vi kommer sedan att utfärda ett returnummer och detaljer för returen som kommer att undersökas av vårt team och sedan vidarebefordras till officiell tillverkarreparatör. Om produkten har skadats eller missbrukats kommer detta att ogiltigförklara garantin och reparationskostnaden kommer att ges till dig innan någon reparation äger rum så att du kan fatta ett beslut om du vill fortsätta med reparationen.

Returprocedur

Du har 14 dagars rätt att returnera din produkt. Detta är din returrätt för återbetalning eller byte. Om din produkt går sönder inom 14 dagar har du återigen rätt till återbetalning eller byte. Om produkten skadas av användaren kommer detta att ogiltigförklara rätten att returnera. För att returnera under 14 dagars rätten måste du kontakta oss via mail till info@webtronic.se inom 14 dagar efter mottagandet av produkten. När vi har bekräftat returuppgifterna inklusive returnumret har du ytterligare 14 dagar på dig att returnera produkten. Om du inte kan returnera inom denna period på grund av en semester eller andra händelser måste du informera oss vid tidpunkten för begäran om retur. Underlåtenhet att göra detta och underlåtenhet att returnera inom 14 dagar efter mottagandet av returuppgifterna kommer att innebära att returrätten är ogiltig och kommer inte längre att accepteras.

Returkostnader

Om du returnerar en produkt inom 14 dagar på grund av att du mottagit produkten felaktigt från Webtronic kommer vi att betala för returen av produkten upp till en viss kostnad. Denna kostnad är beroende av plats, så kontakta oss via e-post. Om du returnerar en produkt inom 14 dagar på grund av ett fel kommer vi också att betala för returen av produkten upp till en viss kostnad. Denna kostnad är återigen beroende av plats, så kontakta oss via e-post. Skulle du returnera inom 14 dagar på grund av en åsiktsändring eller om du har beställt fel produkt så står du för returkostnaden. För garantireparationer efter 14 dagar och upp till 5 år är du ansvarig för att returnera produkten till oss, men vi betalar för att returnera produkten till dig.

Kontakta oss om du har några frågor angående ovanstående via mail till info@webtronic.se